Impressies

Op 24 mei werd er in de Camperduinzaal voor de derde keer een verhalenmaaltijd georganiseerd door de Denktank. Wim van Bokhorst en Ellen Verburgt vertelden en speelden voor een uitverkochte zaal. De gerechten waren gemaakt door Anna en Mina uit respectievelijk Syrie en Afghanistan. (Foto links)

Tijdens het kamermuziekfestival werd Peter en de Wolf gespeeld door duo Scholtes & Janssens en verteller Joep Onderdelinden. (Foto midden)

Op 6 juli trad zanger, gitarist, muziekproducent Gregory Page op in de kerk van Schoorl. Hoe komt Gregory Page in Schoorl? “Ik was een paar jaar geleden voor een kleine tour in Nederland. Muzikant en producer Theo de Jong hoorde mij op Radio 1 en nodigde mij uit in Schoorl. Ik weet nog dat ik verwachtte in een stad als Amsterdam terecht te komen maar ik zag onderweg steeds meer bossen en duinen. Toen ik ’s morgens de gordijnen open deed, voelde ik meteen de rust en ruimte van Schoorl, die je niet in San Diego vindt. Ik was meteen verkocht en verblijf hier nu regelmatig om nieuwe nummers te schrijven. Page’s teksten zijn geïnspireerd op waarnemingen tijdens zijn tours door Europa en landen als Japan en Australië. Zijn verwoordingen zijn realistisch, gevoelig maar vooral ook humoristisch. Zijn muziek is te omschrijven als Amerikaanse folk met Ierse, Armeense en jazzinvloeden.  (Foto rechts)

2018-07-07T14:55:18+00:00